BARCELONA 2018

42è CONGRÉS INTERNACIONAL DE PUERI CANTORES

Cartell de 2018, Barcelona

El Congrés Internacional de Pueri Cantores (nens cantaires en llatí), organitzat aquest any a Barcelona per la Federació Catalana de Pueri Cantores, tindrà lloc de l’11 al 15 de juliol.

Una celebració cultural mundial que reunirà 4.000 nens cantaires de més de 14 nacionalitats (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Letònia, Polònia, Suècia i EUA), a més de 45 capellans de tot el món i un bisbe del Canadà. Barcelona va acollir l’any 1998 el Congrés i ara, 20 anys després, tornarà a ser la seu d’aquesta 42ª edició.

Programa del congrés

Durant cinc dies se celebraran concerts en diferents esglésies i actes a punts emblemàtics de la ciutat.
Image

Font Màgica de Montjuic

Dimecres 11 de juliol a les 19.30h

Acte inaugural a la Plaça de l’Univers (Fira de Barcelona) amb un espectacle obert al públic de llum i aigua a la Font Màgica.

Irradiació

Dijous 12

Durant tot el dia, s’hi duran a terme les misses de les nacions i la irradiació, sortida a ciutats fora de Barcelona
Image
Image

Abadia de Montserrat

Divendres 13

Una jornada molt especial amb una oració per la pau a Montserrat (obert al públic)

La Sagrada Família

Dissabte 14 i Diumenge 15

El cap de setmana el punt neuràlgic del Congrés serà la Sagrada Família on dissabte 14 tindrà lloc un concert i diumenge 15 se celebrarà la missa de clausura
Image
El Congrés acull nens i joves que es reuneixen per cantar i portar així la pau al món però pretén transmetre que tot i que les corals tenen funció litúrgica, formar part d’una d’elles també implica socialitzar i fer pedagogia musical. Treball en equip, reforçar els valors de la responsabilitat i descobrir les capacitats pròpies són alguns dels beneficis de formar part d'una coral. Pretén potenciar també la cultura popular i el moviment coral català.
Image