Notícies

Missatge d'Advent als Pueri Cantores

Amics i amigues de Pueri Cantores Catalunya!

Acabem d’iniciar el temps d’Advent. A les nostres esglésies ja hi ha posada la corona d’Advent. Diumenge rere diumenge s’il•luminarà cada vegada més i amb ella, que és el més interessant, aquesta llum s’encendrà a les nostres vides i avivarà el desig de trobar-nos amb el Senyor que ve a nosaltres. 

L’evangeli de sant Joan ens ho diu així: “Existia el qui és la llum veritable, el qui ve al món i il•lumina tots els homes” i, més endavant, continua: “a tots els qui l’han rebut, als qui creuen en el seu nom, els ha concedit  de ser fills de Déu”. (Jn 1,9.12)

Deixar que la llum de la corona penetri les nostres vida és garantia per acollir la Llum veritable, Déu amb nosaltres, Jesús!

Que a cada espelma que s’encengui de la corona hi correspongui una il•luminació més gran del nostre interior, un cant joiós als nostres llavis i un gest d’afecte per qui ho necessiti més. Així ho tindrem tot a punt  quan Josep i Maria truquin a la porta i Jesús pugui néixer a les nostres vides, a les nostres corals, famílies, parròquies, pugui néixer arreu del món amb la pau.

Un bon Advent, una bona preparació per Nadal!

 

Vostre,

 

Mn. Jaume Gené i Nolla