Notícies

La presidenta de la federació, Ester Lara, participa a la reunió del Consell de l’Associacionisme Cultural de la Generalitat

Aquest dijous, 7 de maig, la presidenta de la federació, Ester Lara, va participar a la reunió del Consell de l'Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya, presidida per la Consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga Vives; la directora General de Cultura Popular i Associacionisme Català, Àngels Blasco i el subdirector de Promoció de la Cultura Catalana, Antoni Herrer.

La reunió va comptar amb la participació de 41 persones més representants de confederacions i federacions representants de la cultura popular catalana i es va posar en comú la situació actual degut al Covid-19 i les afectacions a la vida de cada sector. També es van parlar dels protocols de cara al desconfinament, la incertesa de futur, de com recuperar la nova normalitat i sobretot la gran afectació econòmica. Des del departament han pres nota i es van comentar subvencions, flexibilització en les justificacions i detall de les línees extraordinàries d'ajuts.